Om Baotian

Baotian var under många år tack vare sitt starka sortiment med prisvärda MC-scootrar och scootrar EU-moped klass 1 och klass 2 störst i Sverige.

Baotians fabrik i Kina hade mer än 20 års erfarenhet  av att tillverka motorfordon. I fabriken producerades årligen 400.000 fordon. Personal från Sverige fanns alltid på plats i fabriken och utförde omfattande tester både under och efter produktionen, innan fordonen levereras till Sverige. Det gjorde kunderna kunde vara förvissade om att de fordon var bäst i sin klass.

DRAX SCOOTERS

Alla delar utvalda med omsorg för att passa svenska förhållanden. DRAX är frukten av många års erfarenhet. Designade av ledande svenska designers för att fungera optimalt i vårt nordiska klimat.

Läs mer här.

KopEnScooter.nu

Vi har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 180 verkstäder över hela landet. Du kan även handla online i vår webbutik och få din vara skickad och monterad till något av våra utlämningsställen.

Besök vår oss på www.kopenscooter.nu